NATUURFOTOALBUM - NATUURGIDSEN.EU VZW

WELKOM OP HET NATUURFOTOALBUM - NFA -

logobanner
logobanner Fatbirder's Top 1000 Birding Websites

Startpagina / NFA Copyright

 
spacer
sfeerfoto

WWW.NATUURFOTOALBUM.BE / .EU

Alle foto's, teksten en mededelingen vallen onder de voorwaarden van het www.natuurfotoalbum.be / .eu zoals bepaald in de huisreglement

De foto's dragen het copyright van de fotograaf - eigenaar.

Alle foto's op het Natuurfotoalbum.be /.eu zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen als dusdanig niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt, d.m.v. druk, fotokopie, foto van foto, microfilm, print-screen, websites, mailings, digitaal of op welke andere wijze dan ook zonder toestemming van de desbetreffende fotograaf.


Bij misbruiken worden steeds gerechterlijke stappen ondernomen.

Uitzonderingen op deze regel kunnen enkel en alleen in schriftelijk overleg met het NFA en de fotografen.

Indien u foto's wenst te gebruiken voor diverse doeleinden moet u dit steeds schriftelijk aanvragen via het NFA of rechtstreeks met de fotograaf.

BELANGRIJK:

Natuurfotoalbum.be /.eu heeft het recht om alle foto's gepost in de fotomappen te weigeren en of te verwijderen zonder voorafgaande melding.

De eigenaar Hendrik Borglevens en Natuurgidsen.eu vzw dragen op geen enkele manier de verantwoordelijkeheid van de geposte foto's in de fotomappen.

De foto's kunnen wel worden gebruikt voor reclame doeleinden enkel en alleen door natuurgidsen.eu vzw op de websites natuurgidsen.eu en Natuurfotoalbum.be /.eu.

 


 
NFA logo
 
     

     
Totaal aantal hits: 24756
Meeste hits laatste 10 minuten: 3
Momentele uur hits: 9
Hits gisteren: 4018
Bezoekers laatste 24 uur: 40
Bezoekers huidige uur: 1
Recente gast(en): 1