NATUURFOTOALBUM - NATUURGIDSEN.EU VZW

WELKOM OP HET NATUURFOTOALBUM - NFA -

logobanner
logobanner Fatbirder's Top 1000 Birding Websites

Startpagina / NFA

 
 
spacer
banner

Dag beste natuur-foto-liefhebber...

Natuurfotoalbum, afgekort met NFA, beoogt alvast de term natuurliefhebberij hoog in het vaandel te houden.
En hoe kunnen we nu beter de natuur tot bij u brengen dan door middel van duizenden prachtige natuurfoto's !

Verken de natuur door op stap te gaan in ons eigen Belgisch NFA.

Unieke beelden van vogels, planten, insecten, zoogdieren, amfibieën, reptielen, vissen, ongewervelden, mossen, korstmossen, paddestoelen, landschappen, sfeerfoto's en zelfs schetsen en tekeningen.

Al dit moois hebben we te danken aan u en honderden natuurfotografen. Ja, want immers iedereen kan hier zijn foto's posten, u moet zich enkel akkoord verklaren met onze huisreglement zodat dit album steeds een echte 'natuurbron' van foto informatie blijft.

Dit NFA is opgericht sedert oktober 2004 door Hendrik Borglevens ( Eigenaar en beheerder van www.natuurfotoalbum.be /.eu, Natuurgids en Natuurfotograaf - contact: hendrik@natuurgidsen.eu ) met medewerking van enkele tientallen fotografen, die voornamelijk natuurbeelden voor ogen en camera halen.( copyright fotografen ). Nu echter in 2018 zijn we fier reeds meer dan 40.000 prachtige beelden online te hebben staan. Stuk voor stuk pareltjes die onze natuur in alle aspecten tonen. Ondertussen is het Natuurfotoalbum ondergebracht in de vzw NATUURGIDSEN.EU zodat we naar de toekomst een zekerheid en nog meer uitbouw kunnen verzekeren.

Om dit allemaal in goede banen te leiden heb ik nu de hulp van enkele getalenteerde moderators die de fotografen met woord en daad bijstaan en het NFA bij sturen waar nodig !

Het algemeen doel van dit NFA is de natuur in al zijn facetten via beelden te presenteren aan u onze bezoeker. Naast het sfeerelement is dit NFA ook belangrijk als educatief project en zelfs als determineer media voor de vele honderden natuurliefhebbers.

Ook het dagelijkse aantal bezoekers ( tussen 2.000 en 9.000 waarvan zo'n 700 uit eigen land ) toont aan dat dit NFA een belangrijke plaats op het internet ingenomen heeft.

Ik wens dan ook uitdrukkelijk hier alle fotografen van harte te bedanken voor hun dagelijkse medewerking en de vele duizenden mooie unieke foto's en hun aanvullende commentaren !

Het NFA groeit nog steeds ... en we zijn er fier op ! Daarom starten we binnenkort met nog enkele nieuwe projecten waarvan we nu al weten dat deze even succesvol zullen zijn als dit NFA !

U hoort nog van ons.

We hopen alvast dat uw bezoek aan onze site u evenveel plezier en genoegen zal geven als de fotografen dit hadden tijdens het fotograferen.

Met vriendelijke fotogroeten,

Natuurgids Hendrik

hendrik@natuurgidsen.eu 
 
     
     
 
   
Totaal aantal hits: 24760
Meeste hits laatste 10 minuten: 2
Momentele uur hits: 9
Hits gisteren: 4018
Bezoekers laatste 24 uur: 40
Bezoekers huidige uur: 1
Recente gast(en): 1